Olej rycynowy

Tłoczony na zimno, gęsty i wydajny olej z rącznika pospolitego. Zapewnia regenerację skóry ciała oraz włosów, m.in. zapobiegając naturalnemu, lecz nierzadko uciążliwemu wypadaniu tych ostatnich. Znakomicie wzmacnia włosy: sprzyja odnowie ich struktury włosów, m.in. eliminując ich rozdwajanie się na końcówkach. Zastosowany po demakijażu, pozwala pielęgnować brwi oraz rzęsy, co jest szczególnie istotne w zabiegach kosmetycznych dla kobiet, które pragną mieć piękny kształt brwi oraz uwodzicielsko długie, grube i zdrowe rzęsy (bez konieczności korzystania z kosztownych usług gabinetów kosmetycznych). Włosy odżywione olejkiem rycynowym są mocne, lśniące i pełne naturalnego, witalnego blasku.

 

Dodatkowe informacje

Dostępne Pojemności

50 ml

Składniki

Ricinus Communis Oil

Pin It on Pinterest

Share This